create a site for free


15 jaar ervaring sinds 2018 ;-)

Atrium is het resultaat van 15 jaar doorgedreven specialisatie. Ontdek onze geschiedenis

2018

Spinoff en oprichting Atrium

De oprichting van Atrium als onafhankelijke producent van complete voordeuren is de meest recente stap in de evolutie. Als spinoff van Anaf Products vaart de Business Unit "Certified Doors" voortaan haar eigen koers ten dienste van de zelfstandige plaatser van buitenschrijnwerk.

2014

Afzonderlijke Business Unit Certified Doors

De schrijnwerkmarkt is in volle evolutie. Fabrikanten worden groter en machtiger. Zelfstandige plaatsers worden gespecialiseerder en hechten steeds meer belang aan een duidelijke identiteit. Anaf Products beslist om de plaatsersmarkt te bedienen via een afzonderlijke Business Unit, genaamd "Certified Doors".

2013

Overname Anaf Prodcuts

Anaf Products wordt overgenomen door Wim Cools, Harald Van Geluwe, Philippe Windels en Cennini, een investeringsvennootschap van de familie Claeys (Roularta Media Group)

2003

Complete deuren

Geïnspireerd door de vraag van haar klanten produceert Anaf Products haar eerste "Deurdenker", een complete deur in aluminium. Het startpunt van een jarenlange ervaring met de productie van complete deuren

1995

Anaf Products pioniert in vleugeloverdekkende deuren

Als vooraanstaande producent van voordeurpanelen past Anaf Products als eerste in Belgi├ź het concept van de "vleugeloverdekkende deur" toe.

1973

Oprichting Anaf Products

Anaf Products wordt opgericht als producent van voordeurpanelen, onderhoudsproducten voor ALU en PVC schrijnwerk en lijmen voor PVC gerelateerde toepassingen